σχετικα με τον γιατρο

Επιστημονικά Υπεύθυνος του Εξειδικευμένου Κέντρου Ήπατος, Παγκρέατος, Χοληφόρων και Χειρουργικής Ογκολογίας

Χαράλαμπος Ιακωβίδης, MD, PhD

Γενικός Χειρουργός
συντομο βιογραφικο

Eξειδικεύομαι στον τομέα της χειρουργικής Ήπατος - Χοληφόρων - Παγκρέατος και της χειρουργικής ογκολογίας, με τις σύγχρονες μεθόδους της λαπαροσκοπικής και ρομποτικής χειρουργικής.

Ο Γενικός Χειρουργός Δρ. Χαράλαμπος Ιακωβίδης εξειδικεύεται στον τομέα της χειρουργικής Ήπατος - Χοληφόρων - Παγκρέατος και της χειρουργικής ογκολογίας, με τις σύγχρονες μεθόδους της λαπαροσκοπικής και ρομποτικής χειρουργικής. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στο Γ.Ν.Θ. Γεώργιος Παπανικολάου. Μετεκπαιδεύτηκε στη χειρουργική Ήπατος - Χοληφόρων - Παγκρέατος και στις μεταμοσχεύσεις Ήπατος από ζώντα δότη στο China Medical University Hospital στην Taiwan, όπου παραμένει Επιστημονικός Συνεργάτης. Επίσης μετεκπαιδεύτηκε στη χειρουργική ογκολογία του παχέος εντέρου στο Donau Isar Klinikum Deggendorf στη Γερμανία.  Είναι συνεργάτης της κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» από το 2014. Στόχος του είναι να προσφέρει καθημερινά την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε κάθε ασθενή, χρησιμοποιώντας την εμπειρία του και τις επιστημονικές του γνώσεις, έχοντας ως κινητήριο μοχλό το ενδιαφέρον του για τον άνθρωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ

Όραμά μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους ασθενείς μου, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές της ελάχιστης επεμβατικής χειρουργικής. 

υπηρεσιεσ
επικοινωνια

Επικοινωνήστε με τον γιατρό.

Λάβετε ένα ολοκληρωμένο πλάνο αντιμετώπισης της πάθησής σας.
κλειστε ραντεβου
δρ. ιακωβιδησ